Coaching --> Aanbod 3:

Paardenkracht voor TEAMS - TEAM Spirit


Samen de schouders eronder
Kom samen in beweging
DOEN, ERVAREN en LEREN
met echte Paardenkracht!

Samen sterk als team !
Een groep mensen is geen team. Een team ontstaat, wanneer er bereidheid is tot samenwerking, bereidheid om te werken aan een gezamenlijke doelstelling. Om als team succesvol te kunnen zijn, zijn enkele factoren essentieel. Vertrouwen, veiligheid, integriteit en heldere communicatie zijn onderwerpen die bijdragen aan een succesvolle samenwerking.

Welke factoren spelen een rol in uw team?
Het antwoord op deze vraag vinden we in een training met behulp van paarden. Door met het gehele team aan de slag te gaan met praktische opdrachten in een veilige en inspirerende omgeving, ontstaat de mogelijkheid als team te groeien en de kwaliteiten in uw team te ontdekken en verder te ontwikkelen.

De Kracht van de Kudde
Een paard is een prooidier en kan in de vrije natuur alleen overleven in een kudde met soortgenoten. In de kudde verdelen paarden duidelijke rollen, zo zijn er leiders, volgers en drijvers. De samenwerking in de kudde symboliseert de samenwerking van een team. Om tot een goede samenwerking te komen is het essentieel te weten wat ieders rol in het team (de kudde) is. Wij zetten voor die ontdekkingsreis paarden in.


Hoe gaan we te werk
We stemmen met u af met welk doel u de training wilt volgen. In de praktijkoefeningen staat het team centraal samen met de paarden. Het proces wordt op een professionele manier begeleid en aangestuurd door gediplomeerde en deskundige trainers. In onze training staat veiligheid centraal. Veiligheid voor de deelnemer, veiligheid voor het team en met en rondom het paard.

U hoeft geen ervaring met paarden te hebben.

De training kan over meerdere dagdelen worden gegeven, afhankelijk van de gewenste doelstelling en het tijdspad. We werken meestal buiten. Kleding aangepast aan de weersomstandigheden wordt geadviseerd, net zoals het dragen van stevig schoeisel. Alle oefeningen vinden uitsluitend vanaf de grond naast het paard plaats.


Wat mag je verwachten
Een training met behulp van paarden geeft direct bewustzijn en inzicht. Doordat het paard spiegelt, geeft het ons een directe kijk op de werkelijkheid, in het hier en nu. Het paard reageert op onze intentie en emotie, waardoor we heel dichtbij de kern komen. We maken bij de oefeningen gebruik van het 360 graden feedback model (top/tip).
De trainingen worden gegeven in dagdelen. De training kan worden aangeboden inclusief lunch. Bent u geïnteresseerd in een prijsopgave? Dan stemmen wij dit graag persoonlijk met u af in een passend aanbod. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


_